divendres, 11 d’abril del 2014

INCUBANT SANT JORDI

Ja hi ha una mena de "Sant Jordi mood" en l'aire. Avui per exemple he rebut el missatge sobre la Diada d'Adesiara, un dels segells que a hores d'ara cal seguir, i me n'agrada molt el lema: "el millor màrqueting de Sant Jordi, la literatura de debò" (també l'altre que usen: "Els best-sellers clàssics. No els confongueu amb els clàssics best-sellers").

A casa va arribar l'altre dia com qui diu acabat de sortir del forn el paquet amb els exemplars de "Si...", la versió catalana de l'"If..." de Rudyard Kipling, un dels poemes més famosos del món, convertit en esplèndid àlbum infantil il·lustrat (per Giovanni Manna) de la mà de la gent de Símbol Editors.

Però la notícia de l'any, a Barcelona, em sembla que són les noves llibreries. Estaria bé que algú organitzés el dia 23 (o abans o després) una ruta llibrescofestiva de No llegiu, al Poblenou, a La Memòria i la nova Ona a Gràcia, passant per la Calders, per La Impossible, per la traslladada Jaimes i per les altres que em dec descuidar, inclòs el local en obres de la Nova Documenta que s'està incubant.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.