diumenge, 6 de maig del 2007

TRES O QUATRE DIUMENGES











Nostre Senyor va fer els diumenges per badar i celebrar. Tres nous racons per perdre's i fer-hi el que s'ha de fer, doncs:

Blocs de lletres, una excel·lent iniciativa de sindicació a càrrec de Josep Porcar (Salms) que fa molt més fàcil el seguiment alhora dels diversos blocs de i sobre literatura.

— A llunÀtic, una llarga entrevista de David Madueño amb Francesc Serés. Coincideixo amb en David que Serés és un dels joves narradors amb més talent (poseu-hi al costat Bosch, Fonalleras, Guixà, Ibarz, Lluís, Márquez, Moliner, Pagès, Pàmies, Perelló, Puntí, Sala, Serra o Zabala i ja em direu si la distància curta no promet). Dissenteixo de tots dos només quan diuen que La matèria primera no és ficció: jo hi he llegit un dels millors reculls de relats dels darrers anys. M'és ben igual si l'autor ho transcriu o s'ho inventa.

— Finalment, si parleu italià, portuguès, rus o suec, o teniu algun/a col·lega que llegeixi en aquestes llengües a qui vulgueu impressionar, ja hi ha en funcionament les onze versions lingüístiques de l'exposició "800 anys de literatura catalana".

— I de propina un vídeo superb de BDB, per constatar una vegada més que no tan sols els escriptors saben jugar amb la veu i el punt de vista. Qui m'ho havia de dir a mi, que algun dia duria la Joan Collins a casa...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.