dissabte, 26 de maig del 2012

TAPAR L'EVIDÈNCIA

En el dia en què ens assabentem que els 300 milions d'euros de beneficis declarats per Bankia al febrer eren més de 2000 de pèrdues, poc després de saber que la presidenta de Madrid va mentir fa poc a Rajoy i a tots els espanyols a l'hora de declarar el deute de la seva comunitat, TVE (pagada, això sí, per tots els que eren a l'estadi Vicente Calderón o estaven veient la final per la tele) va oferir-nos ahir un exemple sensacional de com la realitat pot ser la que és o la que un vol que sigui, i com a partir d'això es poden construir les conclusions i els discursos que un vulgui. Aneu al segon 0:48 del vídeo i podreu escoltar en directe com es canvia la realitat. No és manipulació: és convenciment, mentida i un pla.

Tapant les evidències. Així anem plegats ningú no sap cap a on.



Compareu l'àudio amb el de TV3. O busqueu a Google qualsevol dels enregistraments fets pels espectadors a l'estadi, on va ser literalment impossible assabentar-se del moment en què començava i acabava l'himne.

3 comentaris:

  1. Parlant de Bankia, per què existeix un salari mínim i no un salari màxim?

    ResponElimina
  2. Els que haurien de fixar el salari màxim estan tots a favor d'un màxim de salari (per a ells).

    ResponElimina
  3. Ah, i el Tribunal Suprem que hauria de vetllar per coses com aquestes té de President un paio que per anar a Oviedo des de Madrid passa per Marbella i hi descansa un parell de dies (amb escorta inclosa) en hotel de cinc estrelles.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.