diumenge, 21 d’abril del 2013

ANAR-HI (O NO)

Minut 70 al Camp Nou ahir contra el Llevant. Possessió enorme però 0 a 0, passis i passis, control d'aquell horitzontal i no hi ha manera que xutem. Un senyor gran a darrere nostre, veient que Villa ni hi va, que ningú no fa la passa endavant i s'arrisca, comenta enriolat: "Això és com la mare del Crivillé, que quan anava a una carrera li deia, 'Fill meu, no corris!'"



3 comentaris:

  1. Tu també hi eres ahir? Ben bé va ser doncs un Lletres, al camp ben complet!

    ResponElimina
  2. Hi era, sí, però com a públic. De tota manera, em va fer il·lusió veure que es manté el "Lletres al Camp", i vaig trobar que la fórmula perquè els textos breus dels escriptors apareguessin durant el partit a les pantalles de l'estadi era una bona idea.

    ResponElimina
  3. Molt bona!

    Jo també hi era. En un moment donat, un parell de caps de la fila del davant es van girar enrere, després un parell del meu costat van mirar al costat, i després intermitentment es repetia el gest. Primer vaig pensar que ho feien per pur avorriment, anestesiats de tant poc nervi a la gespa. Aleshores, per inèrcia, jo també vaig mirar al costat a la meva dreta i una mica enrere, on hi ha les llotges VIP. I saps qui teníem a un parell o tres de metres? En Lionel Messi!

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.