dimecres, 18 de maig del 2011

TRES ESCENES DISCRETES











Un home ben vestit i ja granadet (potser un jubilat) s'acosta per la banda del venedor a una parada de pel·lícules del mercat de Sant Antoni, un diumenge de matí. I amb un fil de veu demana, discret: "¿Tenéis Asesinas sangrientas?"
                                                   =
Espera de fa estona una trucada important i ara té ganes d'anar al lavabo. Com que sap que no hi ha res que faci sonar més el telèfon que anar al bany, se n'hi va però s'acaba enduent el mòbil. I, és clar, quan és a dins li truquen. Però llavors no gosa agafar-lo.
                                                   =
Puja a l'autobús amb un cotxet que deu ser la versió infantil dels Hummer, del qual pengen a més en un mànec una motxilla de roba i a l'altre un parell de bosses d'un supermercat. Tot plegat, gairebé tan ample com la porta d'aquest autobús moderníssim que s'inclina gentilment per acollir-los a ella, morena i ubèrrima, i al nen blanquet i escarransit que així que arriben a la plataforma (uns quants cops i empentes després) s'alça del cotxet i comença a gronxar-se d'una barra com si fos al parc, mentre ella es concentra en el seu mòbil i fa com que no se n'adona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.