divendres, 3 de setembre del 2010

FESTA ESTELLÉS











Sé que hi arribo gairebé a misses dites, però encara que no hi pugui ser i llegir el que m'hauria agradat de llegir-hi no vull deixar passar l'oportunitat de convidar-vos a dir Vicent Andrés Estellés amb motiu de la "Festa Estellés" (a can VilaWeb, al carrer Ferlandina, si sou de Barcelona).

La cita és avui a partir de les set de la tarda, i oberta a tothom. Si no hi podeu anar (bé, si hi aneu també) només us caldrà punxar al vídeo d'aquí a sota i hi retrobareu un Estellés primigeni en la veu de l'Ovidi, un dels primers convidats a taula...





Aquí podeu veure completa l'hora d'entrevista amb el poeta al programa "Identitats" de Josep M. Espinàs de 1987 (fantàstic, el rebost de TV3). Per als amants de les notes a peu de pàgina, Estellés hi comenta que no té el batxillerat, fa algun apunt interessant sobre la gènesi de Coral romput (al minut 9:37), conta amb una simplicitat espaordidora la mort de la seva filla de mesos (16:53) i explica com havia escrit algun llibre per pura necessitat i que li trucaven a hores intempestives gent que després no deia res o que l'insultava, i com van fer esclatar el bust que van instal·lar-li en homenatge al seu poble.

1 comentari:

  1. Segur que ho podrem veure per Vilaweb TV! I és només un dels tants actes que s'estan fent en homenatge a Vicent Andrés Estellés!

    Demà ha de ser la festa grossa!

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.