dimarts, 19 de març del 2013

QUÈ FALLA?

És certament entranyable glosar Vladimir Putin donant lliçons sobre democràcia bancària i respecte a la iniciativa privada, però trobo que posats a parlar de Xipre estaria molt bé que els pseudoexperts radiofònics o periodístics (que la setmana passada ho eren sobre el Vaticà i no en van encertar ni una, i la setmana que ve ho seran sobre la March madness) comentessin el detall potser de pes que en aquell país ara membre de la UE pràcticament no es paguen impostos.

I com que avui és sant Josep, i posats a parlar d'informació maldestra, no us perdeu els vídeos de la sèrie que la comissió d'investigació ciutadana 0responsables va fent sobre l'accident del metro de València d'aviat farà set anys, amb 43 morts i zero respostes (ni tan sols cap informació verament contrastada) per part dels polítics de llavors, enderiats per la visita de Benet XVI. És impagable la intervenció, al segon capítol, de Nuria Romeral, primer cap de premsa de Camps, després Secretària de Comunicació del seu govern i avui directora de Ràdio Nou. I fa gràcia que ens recordi aquestes coses El Mundo, paladí etern de la causa pepera amb un tap a cada orella. Cosas veredes, Pepito.




1 comentari:

  1. m'havia pensat que em quedava sola en això de la xipriada veient els #totssomXipre. Jo no en sóc, no tinc cap fortuna per evadir-la i, al damunt, que vinguin els jos d'altres països a salvar-me de l'esguerro.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.