diumenge, 11 de gener del 2009

QUATRE SORTIDES









Avorrits? Aquí teniu quatre llocs per anar a fer un volt digital en un curt, fred diumenge de gener:

- Primer de tot, la llista dels llibres més cars venuts a AbeBooks durant l'any 2008, amb els $17.216 pels Etudes à l'Eau-Forte de Francis Seymour Haden dalt de tot. Aquí teniu, a més, la tria específica de poesia, amb Eliot ($8.500) i D.H. Lawrence al capdavant.

- Després teniu l'ARCA, arxiu de revistes catalanes antigues aplegat per la Biblioteca de Catalunya, un recurs impressionant amb col·leccions completes (digitalitzades pàgina a pàgina) de revistes que ja no es publiquen, algunes que segur que us sonen i moltes altres que ni sabíeu que existien. Per perdre-s'hi de gust, ja ho veureu.

- Si no us espanta la neu, també podeu fer una escapada a Solsona a veure-hi i escoltar sonar les campanes de la catedral.

- I, és clar, sempre ens queda París: abans que no hi tanquin al Grand Palais (el proper 2 de febrer) l'exposició "Picasso et les maîtres".

1 comentari:

  1. Precisament ahir em passejava per l'Arca i vaig pensar que l'haurien de prohibir: t'hi pots passar tant de temps! I les revistes que encara falten!
    Trobar, per exemple a la pàg. 3 d'"El Vapor" del 24 d'agost de 1833 (en plenes vacances d'estiu), un poema d'un tal Aribau amb una noteta final que diu: "Esta composicion, escrita para celebrar los dias del SR. D. Gaspar de Remisa es obra de la selecta pluma de D. Buenaventura Carlos Aribau. La presentamos á nuestros lectores con el patriótico orgullo con que presentaria un escocés los versos de sir Walter Scott á los habitantes de su patria"...
    I fixa't on hem arribat. No parlem del futur, ara.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.