diumenge, 22 de gener del 2006

TOT TORNA?

Lluny de casa, obro un diari del dia abans i m'hi trobo que els blaveros han irromput a la llibreria Tres i Quatre a València i han ruixat amb esprai a la cara un senyoràs com Gustau Muñoz perquè va intentar que deixessin d'escampar vidres trencats i de tirar els llibres per terra. Miro confós el calendari no dels dies sinó dels anys, dels segles. On som, encara? Passo endavant i enrere les pàgines del diari endarrerit i hi ha massa coses que sonen de fa massa anys.


Postdata
Transcric el manifest difòs avui per l'Associació d'Editors del País Valencià...

Atac a Tres i Quatre repulsa i solidaritat

València, 23 de gener de 2006

Davant el bàrbar assalt patit per la Llibreria Tres i Quatre no podem més que manifestar la nostra més contundent repulsa, alhora que oferir el nostre recolzament i solidaritat al seus propietaris.

Una vegada més, la incultura i l’incivisme dels sectors més reaccionaris posen el Llibre en el seu punt de mira per a perpetrar actes vandàlics recordant els negres episodis de dècades passades.

Qui assalta llibreries ataca el LLIBRE amb majúscules, maltracta la cultura i ens fereix a tots. I mereix una rotunda condemna. Per això, els editors valencians exigim de les autoritats competents el ràpid esclariment del fets i la depuració de les responsabilitats pertinents.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.