dijous, 27 de febrer del 2014

EL CONSOL DEL CÒNSOL

Enmig del cor de cretins i cretines amb càrrec i megàfon, ens queda el consol que gent com Geoff Cowling, anys enrere cònsol anglès a Barcelona, sense prendre partit però atenent-se als fets i al sentit de les paraules, gosi dir al Financial Times les coses pel seu nom (en resposta a qui sostenia que el referèndum català va "en contra dels valors que defineixen Espanya com una democràcia") i tornar les peces allà on haurien de ser al tauler d'una partida substancial:

"Tal com Escòcia, el Parlament de Catalunya disposa d'una majoria en favor d'un referèndum sobre la independència. El Parlament de Westminster ha donat a Escòcia el dret de decidir el seu futur. En canvi, el Parlament espanyol a Madrid es nega a debatre la petició de Catalunya. La democràcia no és temuda al Regne Unit: és acceptada amb els braços oberts. La democràcia, per tant, no s'hauria de témer tampoc a Espanya."



1 comentari:

  1. És exactament això el que vaig sentir, consol. És dur haver de conviure contínuament amb la perversió impune i desvergonyida de la veritat, oi.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.