dijous, 11 d’abril del 2013

EXTRANJEROS

Una pedreta més en el procés de frenopatització col·lectiva que vivim... M'explica un catedràtic d'aquí que ve de fer una conferència a la Complutense que un altre catedràtic d'allà li va comentar que havia intentat comprar el seu darrer llibre (publicat en català) a El Corte Inglés i a La Casa del Libro, però que li havien respost, textualment: "No importamos libros extranjeros".

A banda que ens pugui saber greu per tot el que els madrilenys es perden de les literatures anglesa, francesa, portuguesa o italiana, per citar-ne algunes, i enllà de la comprensible exaltació davant d'estirabots així dels partidaris de la independència express, trobo que sembla mentida fins a quin punt hem deixat que la irracionalitat i la mala educació s'instal·lin pertot, de les barres de bar als jutjats, dels seients dels taxis al món de l'empresa o als mitjans de comunicació de tota mida.

Amb l'economia, la política i bona part del discurs públic en mans dels d'a-veure-qui-la-diu-més-grossa, els mesos i els anys que un intueix a l'horitzó fan una vella, coneguda olor, que diria Benet.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.