divendres, 12 de febrer del 2010

GLUPS (I GRÀCIES)

Una visita al comptador de la casa em permet assabentar-me que el F l u x és a hores d'ara dalt de tot del directori de Google a l'apartat de weblogs literaris en català, en excel·lent companyia a més. Glups. Però bé, diu que qualsevol moment és un bon moment per donar les gràcies, sobretot per les coses que devem. I aquest bloc sense lectors no tindria cap sentit. A tots els que passeu pel F l u x, doncs, amb el PageRank engegat o no, els vuitanta-un herois de la Legió d'Honor al capdavant, el meu agraïment per la vostra curiositat, per la paciència i per la confiança. I fins demà.

5 comentaris:

  1. Gràcies a vostè, moltes gràcies...

    ResponElimina
  2. Enhorabona!
    El secret de l'èxit deu ser en la concisió, en no donar-se a la prolixitat gratuïta que tan abominaven els medievals. La recepta d'un bon blog bé deu tenir connexions amb la de la poesia. Jo, que el llegeixo sovint, trobo que a la base del "flux" hi ha el respecte pel temps del lector, per dir tot el que cal sense allargassar-se.
    Per molts anys!

    ResponElimina
  3. Benvolguts Maria, Carles i anònim: la resposta a comentaris com aquests és, literalment, al títol de l'entrada.

    ResponElimina
  4. El que fa que passis cada dia pel Flux és que sempre hi trobes quelcom interessant que et fa meditar. Amb la literatura catalana de teló de fons, hi ha opinions, aproximacions a la realitat nacional i internacional, bona música, esports, política, ...to en un cop de lectura ràpida i concisa i sempre enriquidora.
    Enhorabona

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.