dilluns, 18 de gener del 2010

ALGUNS ENLLAÇOS (I UNA NOTÍCIA)

Fa dies que voldria escriure alguna cosa que de moment no sé escriure sobre Verdaguer, i em trobo que Toni Sala (que ha guanyat l'Octavi Pellissa precisament amb un recull sobre figures de la literatura catalana) sí que se'n surt, amb la seva elegància i intensitat habituals.

Secció nouvinguts: una ambiciosa editorial petita que apunta a bastant més que una editorial (Tria Llibres, amb alguns maquinistes que són vells coneguts dels blocaires), i el bloc acabat d'estrenar d'una poeta amb recorregut: Casa amb jardí. I una mudança que lamentablement m'havia passat inadvertida: l'utilíssim Sobre llibres ha canviat d'adreça i té ara domini propi.

La notícia: el dia 3 de febrer hi ha convocada a la Universitat Pompeu Fabra una "Monzoniana", amb sessions a càrrec de Julià Guillamon, Dolors Oller, Jaume Vallcorba, Juan Antonio Masoliver Ródenas, Manel Ollé i d'altres. A l'offlletrA en teniu el programa complet.

3 comentaris:

  1. glups! quina rapidesa a descobrir-me! intuisc que la catosfera és més petita del que sembla... ;)
    moltes gràcies per l'esment. Pel que fa a Tria Llibres em sembla un projecte més que interessant, sí.
    Salutacions!

    ResponElimina
  2. Salutacions, Júlia. I content d'haver-te 'descobert'. La catosfera és prou gran, però un sempre hi agraeix les alegries ;)

    ResponElimina
  3. Gràcies per adonar-te de la meva mudança, moltes més gràcies per fer-ne ressò en el teu bloc i encara moltes més per llegir Sobrellibres (ara punt cat)

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.