dissabte, 1 de novembre del 2008

AMB ELS TÚRNEZ










Ahir a la tarda, sota un d'aquells aiguats que et fan sentir secundari d'un salm bíblic, vaig tenir la sort d'haver d'assistir al teatre Kursaal de Manresa a l'estrena (segona sessió) de l'espectacle "Romanços i estampes del 21" de Túrnez & Sesé, guanyadors l'any passat del premi Mediterrània. Tot partia de l'encàrrec que el grup va fer-nos per al seu nou projecte a set versaires (Josep de Flix, Montse Gort, Jordi Guardans, Sergi Jover, Dolors Miquel, Laia Noguera i qui signa) perquè escrivíssim un parell de romanços contemporanis: hi han afegit set il·lustradors de primera (entre ells, un amic), la direcció escènica de Pep Tosar, un bell audiovisual de Morad Abselam i Romina Martí i, ahir al vespre, la doble complicitat de luxe de Toni Xuclà i Albert Fibla. Total, una disfrutada. Diu que la cosa és a punt d'aparèixer en cedé a PICAP, o sigui que ja us en tornaré a parlar (aviat, espero). Si a més ho veiem algun dia a Barcelona ja podrem tocar campanes.

Per la banda egolàtrica, Gabriela Rubio ha fet unes estupendes il·lustracions per al meu "Repartiment" que podeu tafanejar aquí. L'altre romanço ja el coneixeu si passeu pel Flux de tant en tant: són uns "Nous segadors" a l'ombra d'Espriu i Guanyavents, contrapunt seriós a la canallada del primer. O anava a l'inrevés?

3 comentaris:

  1. Contemporani, el format. De qualitat, les matèries. Tens raó, ens n'alegrarem quan en puguin gaudir els de la capital. Molt més que molt digne, sigui dit.

    ResponElimina
  2. Vaig disfrutar molt col·laborant en aquest magnífic espectacle dels meus amics Túrnez i Sesé. Per cert, senyor Subirana, l'enhorabona per dos romanços de gran factura.

    ResponElimina
  3. Un honor tenir-lo dalt de l'escenari... i ara per aquí, senyor Fibla!

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.