divendres, 20 de juny del 2008

NOTICIARI

Qui s'avorreix, és que no obre els diaris o no engega l'ordinador...

- Un premi gros hi toca! Montserrat Abelló ha obtingut el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. En ella ens sentim premiats tantíssima gent: poetes, traductors, membres del PEN, lectors, admiradors, tants i tantes que donem les gràcies de cara a la Meca que calgui per la bona gent i l'entusiasme positiu quan els trobem relligats en algú que va fer les pràctiques com a intèrpret amb les Brigades Internacionals...

- Avui hi ha convocat al Palau de la Generalitat un acte institucional en record de Maria-Mercè Marçal, que d'aquí a poc farà exactament deu anys (deu anys!) que va morir.

- La setmana vinent, del 25 al 27 de juny, l'Antena del Coneixement de la URV ha organitzat a Cambrils unes jornades d'homenatge al poeta Gerard Vergés.

- Diu que a França gairebé no hi ha escriptors professionals (o sigui que la cantarella d'alguns de per aquí fa com gracieta)...

- El govern valencià ha hagut de reconèixer a contracor que del valencià també se'n pot dir català.

- Secció local: hi ha a l'horitzó un parell més de lectures de Rapala, el 4 i el 18 de juliol, a Girona (a la Llibreria 22) i a Caldes d'Estrac (al festival Poesia i+), respectivament: de tot plegat n'aniré donant notícia a les Coses de Rapala.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.