dijous, 23 de juny del 2011

SOCIALITZACIONS

Jo no sé si sóc o no un indignat, però sí que sé que no puc estar més d'acord amb afirmacions del tipus: "a les entitats financeres se les ha protegit socialitzant-ne les pèrdues però no s'ha protegit els que no poden pagar les hipoteques, i això és èticament incorrecte i moralment injust". Si en voleu més, podeu llegir-vos aquesta notícia, i ampliar-la anant aquí.


(per cert, ja heu anat a veure Inside job? No? Doncs aneu-hi: us ajudarà a entendre unes quantes coses, i a malfiar-vos d'alguns arguments. A Barcelona diria que encara la fan al Verdi Park. I si no quan la trobeu al videoclub o a la llista de descàrregues possibles no dubteu gens...)

1 comentari:

  1. Estic totalment d'acord amb tu. Els bancs continuen tenint uns directius molt ben pagats per fer una feina ben fàcil: extorsionar perquè la llei t'ho permet.

    I hi ha altres coses que també s'han de dir: gran quantitat de diners pagats als centres sanitaris i escolars són despeses fixes (sous,etc) i si ningú està disposat a baixar-se el sou el perjudicat és el pacient/alumne (que potser no té ni tant sols un sou).Pensem-hi!!

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.