dimarts, 9 de novembre del 2010

SI SOM DIMARTS, AIXÒ ÉS VILAWEB

Si jo fos periodista, voldria haver-me inventat (i haver anat fent créixer, des dels temps de l'elemental, entranyable Infopista) aquest actiu imprescindible que avui és VilaWeb. Ara la criatura fa quinze anys i la posen de llarg amb un programa de gala. Suposo que al Vicent Partal no li deurà saber greu que us passi còpia del missatge que n'he rebut explicant-ho...


Benvolguts,

VilaWeb comença demà la celebració del quinzè aniversari amb una festa a internet durant quinze hores, recordant les vint-i-quatre hores que la comunitat de VilaWeb va celebrar de 1996 a 2003. Aquest quinzè aniversari és també el vostre aniversari i el de totes les persones que ho han fet possible. Per això volem celebrar-ho amb vosaltres d'aquesta manera, però també ens agradaria fer-ho amb un encontre de blocaires a la primavera, com a cloenda del quinzè aniversari, motiu pel qual us agrairem que ens feu arribar suggeriments i propostes.

Durant les quinze hores de festa a internet, els lectors de VilaWeb són convidats a enviar felicitacions i comentaris a través d'una finestra de xat que hi haurà a la portada de VilaWeb, on es recolliran totes les piulades de Twitter amb l'etiqueta #15VilaWeb. També es narrarà el funcionament quotidià de la redacció de VilaWeb, es descobriran les activitats que es portaran a terme durant el quinzè aniversari i de les 13.00 a les 13.30 hi haurà un xat en directe amb el director Vicent Partal.

Els dies 11 i 12 de novembre, el diari farà jornada de portes obertes. Cada dia hi haurà tres visites guiades, a les 12.00, 17.00 i 18.00. Per assistir-hi cal fer la sol·licitud a vilaweb@vilaweb.cat. A partir del dilluns, 15 de novembre, el diari publicarà unes quantes iniciatives, la més destacada i original de les quals serà que durant quinze setmanes una persona pública dirigirà el diari durant un dia, aportant una visió particular al món de la informació. Alguns d'aquests directors convidats seran Xavi Sarrià, Biel Mesquida, Martí Domínguez, David Caraben, Mathew Tree i América Sánchez. També es farà un encontre d'edicions locals l'11 de desembre i una festa a València el 16 de desembre.

Demà esperem poder compartir aquesta celebració a internet amb tots vosaltres i us animem a participar-hi.

Per molts anys i gràcies per la vostra confiança.

1 comentari:

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.