dilluns, 22 de novembre del 2010

DE BATUT

Volia començar la setmana escrivint una entrada animada i animosa, però ahir a la nit la meva desorientació em va dur a veure el debat televisiu amb els sis candidats parlamentaris a la presidència de la Generalitat de Catalunya, i els ànims em van acabar deixant abandonat allà al sofà. A canvi, en vaig extreure tres idees tirant a simples, gairebé translúcides, que voldria compartir amb tots vostès. De res.

Una (idea). No sé gaire com ha de ser l'escola catalana, però sí com no ha de ser: com aquella a on va anar el senyor Rivera.

Dues. Joan Herrera és un xic massa abstrús, Joan Puigcercós un xic massa evident, Artur Mas un xic massa elegant i José Montilla un xic massa tibat per guanyar un debat així. Als altres dos, que van tenir la valentia còmica de parlar en castellà a TV3 per si algú no els entenia, demanar-los si us plau que l'exerceixin a la inversa el proper cop que surtin a TVE.

I tres. Diumenge cal anar a votar. Ni que sigui per ajudar a estalviar-nos la presència d'algun dels presents ahir a la foto del proper debat.

3 comentaris:

  1. Respecte als trilingües, n'hi hauria prou amb que s'expressin en anglès per comprovar el pes de les seves paraules

    ResponElimina
  2. Bona radiografia, o sigui que val més fer veure que no ho hem vist.

    ResponElimina

Gràcies per la vostra opinió

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.